Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El pati de la Misericòrdia acollirà demà la tradicional Nit del Vi, en què es podran tastar més de 160 vins mallorquins

El pati de la Misericòrdia acollirà demà la tradicional Nit del Vi, en què es podran tastar més de 160 vins mallorquins

(20/05/2015)

La directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda; el president de Petits Cellers, Andreu Oliver, i la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, han presentat avui l’esdeveniment que celebra la vuitena edició de la Nit del Vi

El pati de la Misericòrdia acollirà, un any més, la Nit del Vi, que se celebrarà demà dijous, de les 18 a les 22 h, organitzada per l’Associació de Petits Cellers de Mallorca i Pimeco, i amb el suport del Consell de Mallorca. L’esdeveniment ha estat presentat avui per la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda; el  president de Petits Cellers, Andreu Oliver, i la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo. A més d’una representació dels empresaris i dels comerciants del sector que prenen part en la vuitena edició de la Nit del Vi.

 

Catalina Sureda ha destacat «la qualitat de la producció vinícola mallorquina i la seva valuosa aportació a l’hora d’enriquir el patrimoni cultural i gastronòmic de la nostra illa».

 

Els assistents que acudeixin demà al pati de la Misericòrdia, entre les 18 i 22 hores, tendran l’oportunitat de tastar més de 160 vins negres, blancs i rosats, a més gaudir d’un concert de jazz a càrrec del grup The Jazz Finguer, integrat pels músics Teodor Salvà, Joan Garcias, Jaume Riera, Tomeu Garcias i Jaume Riera. També podran visitar les exposicions sobre Bonet de Sant Pere i les escultures i dibuixos de Pere Pavia. Aquestes seran les contribucions del Consell a la convocatòria de la Nit del Vi. «Cultura i vi és una bona mescla», ha destacat Catalina Sureda.

 

Un dels moments més importants de la Nit serà el lliurament del reconeixement ‘Petits cellers, grans vins’, a càrrec de l’Associació de Petits Cellers, a les 19,30 hores, a la persona que, al llarg de l’any, ha fet un esforç més gran per  promocionar els vins de les Illes.

 

El preu de l’entrada per assistir a la Nit del Vi és de 10 euros i, enguany, la recaptació es destinarà  a les ONG Mallorca Sense Fam i Casal Petit.

 

L’Associació de Petits Cellers de Mallorca, entitat presidida per Andreu Oliver, agrupa més de 34 establiments o petits cellers que, en conjunt, produeixen més del 50 % del vi que s’elabora a la nostra illa.

 

L’any passat varen assistir a la Nit del Vi, també al pati de la Misericòrdia, unes 2.000 persones.