Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Ple aprova la modalitat de gestió del servei de la ITV

El Ple aprova la modalitat de gestió del servei de la ITV

(20/11/2017)

El Consell assumirà la gestió directa del servei d’inspecció tècnica de vehicles (ITV) a Mallorca i es posarà en marxa un contracte per prestar el servei de les inspeccions que seran baix la direcció del Consell.

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat inicialment canviar la modalitat de gestió del servei d’inspecció tècnica de vechiles (ITV) de Mallorca i passar a un sistema de gestió directa. 

Tot ique la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha afirmat que “no renuncia a l’empresa pública”, ha explicat que “la llei Montoro perjudica les internalitzacions i faria que 54 persones es quedessin fora feina i, a més, seria impossible gestionar el servei com fins ara”. 

Per aquest motiu, la comissió mixta va decidir, la setmana passada, que la millor opció és la gestió directa pel que fa a la direcció del servei i al cobrament de la taxa. No obstant això, es posarà en marxa un contracte de serveis perquè una empresa s’encarregui de dur a terme les inspeccions i, d’aquesta manera, es podran conservar els 112 llocs de treball. 

Després que l’acord es publiqui al BOIB, hi haurà un termini d’exposició pública de 30 dies perquè tothom pugui fer al·legacions. Una vegada contestades les al·legacions, tornarà a passar pel Ple del Consell per a l’aprovació definitiva.