Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El ple del Consell de Mallorca aprova la proposta de modificació dels estatuts de l'IMAS

El ple del Consell de Mallorca aprova la proposta de modificació dels estatuts de l'IMAS

(17/07/2015)

La presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Margalida Puigserver, ha assegurat que la modificació és deguda a l’absorció de les competències que atorga al Consell de Mallorca l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears, les quals afecten a l’IMAS

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui la proposta de modificació puntual dels Estatuts de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), fet que suposa que dit organisme passarà a tenir dues vicepresidències. El motiu pel qual l’equip de govern del Consell ha apostat per augmentar una vicepresidència a l’IMAS és per mor de l’augment de competències que ja té atribuïdes l’organisme insular, així com també per les que s’esperen rebre quan es dugui a terme l’aplicació plena de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.

 En aquest sentit, la consellera i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha assegurat que “la vocació de ser l’administració de referència en el desenvolupament dels serveis socials municipals fan que sigui necessari reforçar l’estructura actual”.

 Així mateix, Puigserver ha assegurat que la creació d’una nova vicepresidència executiva farà que l’IMAS sigui un organisme més “útil, proper i al servei de la gent”. La consellera ha recordat que la creació d’aquesta vicepresidència no afecta al pressupost del Consell ja que serà assumida per una conseller o consellera electa.

 Finalment la consellera ha recordat que l’IMAS suposa més d’una tercera part del pressupost total del Consell (149 milions d’euros), i que compta amb més de 1.500 treballadors, fet que fa imprescindible dotar d’aquest càrrec executiu l’organisme per tal de donar un bon servei a la ciutadania.