Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El ple del Consell de Mallorca aprova un conveni entre l’IEHM i la FBT

El ple del Consell de Mallorca aprova un conveni entre l’IEHM i la FBT

(08/06/2017)

A partir d’ara els premis de curses de cavalls pressupostats per la institució que gestiona els dos hipòdroms de Mallorca seran abonats per la Federació per tal de facilitar el cobrament d’aquests als guanyadors.

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui la proposta de conveni entre l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) i la Federació Balear de Trot (FBT) a través del qual els premis de curses de cavalls, pressupostats per la institució que gestiona els dos hipòdroms de Mallorca, seran abonats per la FBT per tal de facilitar el cobrament d’aquests als guanyadors i unificar els dos sistemes de pagaments que hi havia fins ara.

 

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, del qual depèn l’IEHM, ha assegurat que “d’aquesta manera s’agilitzarà el pagament dels premis que són necessaris per mantenir l’activitat d’un dels sectors que més oxigen dóna al camp mallorquí”. En aquest sentit, el conseller insular ha apuntat que “no es tracta d’una subvenció extraordinària a la Federació, sinó que simplement es traspassa allò que tenia previst l’IEHM en premis per 2017 per tal d’aprofitar el sistema de pagaments subjecte als corresponents imposts i retencions que ja fa més de tres anys empra la FBT i, en el seu moment, no va implantar l’IEHM”.

 

Des del Consell de Mallorca manifesten que, amb l’aprovació d’aquest conveni, els premis pendents del primer trimestre de 2017 es puguin liquidar abans de final d’aquest mes.