Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El portal d’informació turística infomallorca.net estrena nova imatge

El portal d’informació turística infomallorca.net estrena nova imatge

(04/05/2015)

El Consell de Mallorca ha redissenyat la web per fer la navegació més senzilla i intuïtiva i per adaptar-la als dispositius mòbils

El portal d’informació turística www.infomallorca.net estrena imatge després que el Consell de Mallorca hagi redissenyat la web per fer la informació més visual i accessible, amb una navegació més senzilla i intuïtiva. El portal està adaptat a la gran varietat de dispositius que hi ha actualment, de manera que infomallorca.net ara mateix és totalment accessible.

 

La nova web turística té com a objectiu cobrir les necessitats d’informació de les persones que ens visiten. Aquestes necessitats s’han detectat a través de les preguntes que fan els propis usuaris de les oficines d’informació turística i a les fires turístiques.

 

Amb el nou disseny, el visitant pot navegar a través de tres opcions principals: Explora, Gaudeix i Planifica, a més de poder filtrar la informació i els contactes de cada pàgina. També hi ha a l’abast un mapa interactiu amb tots els recursos geoposicionats, una agenda amb la informació dels principals esdeveniments de l’illa, i una àrea per descarregar de mapes i fulletons.

 

El redisseny de la web s’ha fet amb mitjans propis, informadors turístics, informàtics i tècnics han participat en aquesta actuació per posar a disposició dels turistes el portal, que actualitza els continguts dia a dia. A més, el Consell de Mallorca ha cercat la col·laboració entre els agents implicats del sector turístic, tant del públic com del privat, i ha  donat cabuda en aquesta plataforma a qualsevol empresa del sector. D’aquesta manera, es posa a l’abast del visitant, no només els recursos i els productes turístics que ofereix l’illa, sinó també les empreses que proporcionen els serveis turístics.