Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Ensenyat es reuneix amb representants de la Federació de Persones Majors de les Illes Balears

El president Ensenyat es reuneix amb representants de la Federació de Persones Majors de les Illes Balears

(22/10/2015)

El president del Consell de Mallorca ha volgut conèixer de primera mà les necessitats de la gent gran de Mallorca mitjançant una trobada amb la Federació de Persones Majors de les Illes Balears.

El president del Consell de Mallorca s’ha reunit avui dematí amb el president de la Federació de Persones Majors de les Illes Balears, Rafael Verger; el vicepresident, Joan Huguet, i la tresorera, Catalina Aguiló. Hi ha assistit també, acompanyant el president de la institució insular, el director insular de Participació i Joventut, Jaume Alzamora. La Federació de Persones Majors de les Illes Balears agrupa associacions de Palma i de la Part Forana, i també té presència a les altres illes.


En aquesta primera trobada, la Federació de Persones Majors ha explicat la necessitat que es potenciï el Consell de Majors, que és l’eina del Consell per conèixer de primera mà les necessitats de la gent gran. Per part del Consell, Ensenyat i Alzamora, han explicat les línies de subvencions que tenen operatives per a entitats al Departament de Participació Ciutadana i Presidència.


«És molt important tenir presents les necessitats de cada col·lectiu. El de la gent gran té demandes específiques a les quals des del Consell de Mallorca donarem sortida», ha explicat el president del CIM, Miquel Ensenyat.