Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat assisteix a l'acte del 25è aniversari de la Fundació Trobada a Manacor

El president Miquel Ensenyat assisteix a l'acte del 25è aniversari de la Fundació Trobada a Manacor

(22/04/2017)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, també ha assistit a la festa d'aquesta entitat que treballa en l'àmbit de l'exclusió social a la comarca de Llevant.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha presidit l'acte que la Fundació Trobada ha organitzat a Manacor amb motiu del seu 25è aniversari com a entitat que treballa en favor de les persones més desfavorides. Per part del Consell de Mallorca, també hi han assistit la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i la directora insular d'Inclusió Social, Teresa Vallespir. La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha estat la representant de l'executiu autonòmic.

 

La presidenta de la Fundació Trobada, Maria José Garcia, ha estat l'encarregada d'inaugurar l'acte i donar pas a l'exposició tècnica del projecte Alberg de persones sense sostre de la part forana de Mallorca, a càrrec de Noelia Fernández. Tot seguit, Pep García, fundador i membre del Patronat, ha explicat la trajectòria d'aquesta fundació.

 

En aquest sentit, actualment, la Fundació Trobada gestiona l'únic alberg de la Xarxa d'Inclusió Social de l'IMAS a la part forana per a persones que es troben en risc o en situació d'exclusió social a la part forana de Mallorca. La seva capacitat és de 25 persones i el servei que ofereix és bàsicament d'allotjament tots els dies de l'any.

 

El torn de parlaments de les autoritats ha finalitzat amb les paraules d'agraïment del president Miquel Ensenyat per la tasca que realitzen a l'hora de vetllar per les necessitats de les persones que es poden trobar en situació de desprotecció.

 

L'acte del 25è aniversari de la Fundació Trobada s'ha celebrat a l’Església i Claustre Sant Vicens Ferrer, a Manacor, i ha finalitzat amb un concert d'orgue.