Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat assisteix al 10è aniversari de la Fundació Es Garrover

El president Miquel Ensenyat assisteix al 10è aniversari de la Fundació Es Garrover

(16/12/2015)

L’acte, que s’ha celebrat a la Fàbrica Can Ramis ha comptat també amb la presència de Virgili Moreno, president de la fundació i batle d’Inca, així com també de Pere Quetglas, gerent.

La Fàbrica Can Ramis d’Inca ha estat avui l’escenari de l’acte de celebració del 10e aniversari de la Fundació Es Garrover. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha desplaçat fins a la capital d’Es Raiguer per tal de participar i felicitar a la fundació per aquests 10 anys de feina amb les persones més necessitades.

 

Ensenyat ha assegurat que “la Fundació Es Garrover és una bona mostra de la col·laboració entre les institucions i el tercer sector”. En aquest sentit, e president del Consell ha manifestat que “es necessari mantenir aquesta tasca conjunta amb l’objectiu de fer que aquesta societat sigui per a tothom”.

 

A l’acte també hi han assistit el president de la fundació i batle d’Inca, Virgili Moreno, i Pere Quetglas, gerent.

 

La Fundació Es Garrover és una entitat sense ànim de lucre, i la seva finalitat és la inserció socio-laboral de persones amb malaltia mental, en l’àmbit territorial de l’illa de Mallorca, centrant la seva actuació preferentment a la comarca d’Es Raiguer.