Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat visita el Museu Krekovic i l’Arxiu General del Consell de Mallorca

El president Miquel Ensenyat visita el Museu Krekovic i l’Arxiu General del Consell de Mallorca

(28/06/2016)

El president de la institució insular ha conegut de primera mà aquests instal•lacions en la roda de visites als edificis del Consell de Mallorca per conèixer el seu estat i necessitats

El president Miquel Ensenyat ha visitat avui les dues instal·lacions que el Consell de Mallorca disposa al polígon de Llevant de Palma, el Museu Kreković i l’Arxiu General de la institució insular.

 

Ensenyat ha estat rebut pel personal dedicat en aquestes dues instal·lacions. En primer lloc, ha visitat la col·lecció que disposa de pintura i objectes de Kristian Kreković i ha atès les peticions i els comentaris sobre l’edifici dels responsables i treballadors.

 

Posteriorment, el president ha visitat l’Arxiu General del Consell de Mallorca, situat en un edifici annex, on ha pogut veure l’organització i les tasques de restauració dels diferents fons que hosteja. També he pogut veure algunes de les peces que el personal de l’arxiu ha seleccionat per a la visita.

 

La presidència del president Miquel Ensenyat en aquestes dues instal·lacions s’emmarca dins la roda de visites als edificis del Consell de Mallorca per conèixer el seu estat i necessitats