Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president Miquel Ensenyat visita el Santuari de Lluc

El president Miquel Ensenyat visita el Santuari de Lluc

(27/10/2015)

Durant la visita a la qual també hi han assistit els consellers Xesc Miralles i Cosme Bonet, el Prior de Lluc, el Pare Ricard Janer, ha traslladat als responsables polítics del Consell les necessitats més urgents del Santuari.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha visitat avui matí el Santuari de Lluc amb l'objectiu de conèixer en profunditat les seves instal·lacions, així com també les seves principals necessitats. Durant la visita, a la qual també hi han assistit el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Xesc Miralles, el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el Prior de Lluc, el Pare Ricard Janer, ha traslladat als responsables polítics de la institució insular les mesures més urgents de les què precisa actualment el Santuari.

 

Entre les actuacions més urgents que els responsables del Santuari han traslladat al president Ensenyat, destaquen la d’asfaltar l'accés al Jardí Botànic, la rehabilitació i construcció d'un accés per a persones amb mobilitat reduïda a la Font Coberta, arreglar el marge que tanca el perímetre del Santuari, i acabar d'arreglar la carretera d'accés a Lluc.

 

Per la seva part, Ensenyat s'ha compromès a estudiar la possibilitat d'augmentar l'aportació a la Fundació Santuari de Lluc, així com també la resta de peticions fetes per part dels responsables del Santuari.

 

A la visita també hi han assistit el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, la directora insular d'Emergències, Paola van Gent, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, la cap de gabinet del president, Catalina Socies, i la consellera electa Mercè Bujosa.