Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El sorteig de dorsals del Gran Premi Nacional obre la setmana gran del trot balear 2015

El sorteig de dorsals del Gran Premi Nacional obre la setmana gran del trot balear 2015

(11/05/2015)

A l’acte, celebrat a l’hipòdrom de Son Pardo, hi han assistit la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata

L’hipòdrom de Son Pardo ha acollit avui el sorteig de dorsals del Gran Premi Nacional de trot 2015, que es disputarà diumenge 17 de maig. L’acte, que ha comptat amb la participació de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez; el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, ha obert la setmana gran del trot balear.

 

El sorteig ha estat seguit amb gran expectació per propietaris i participants a la carrera més important del calendari trotó, que un any més s’han sumat a l’acte.

 

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, ha manifestat la seva emoció per la celebració d’una nova edició del Gran Premi Nacional, que enguany coincidirà amb la celebració del 50è aniversari de l’hipòdrom de Son Pardo. Soler ha donat l’enhorabona als participants, als quals ha felicitat pel fet de disputar la gran cursa, que coronarà el millor exemplar nacional dels tres anys, i els ha desitjat molta sort. Igualment, ha anunciat el pagaments dels premis d’aquests dos darrers mesos i ha mostrat la satisfacció per la perllongació de les jornades QH tant pel que fa al calendari d’enguany com el de 2016, amb un total de 15 renunions més, la qual cosa suposarà 180.000 euros de nous ingressos per al sector.

 

Per la seva banda, Joan Llabata ha destacat la importància i el gran significat que té aquest gran premi, la cursa més esperada de la temporada i la més ben dotada del calendari estatal, i ha animat a tothom a assistir-hi.

Després dels parlaments s’han sortejat els dorsals. El resultat ha estat el següent:

 

1r CRAZY KING

2n CAPRITXOS

3r CHAPEAU DE FONT

4t CASTIC DE ROSER

5è CALGARY

6è CAROL HM

7è COKTAIL BLAI

8è CLUC SB

9è CRISTIAN DE FONT

10è CATERINA

11è CRISIS DES PRES

12è CUORE DES PRES

13è CARRITX SR

14è- CAMPOS POWER

15è CINDERELLA SAS

16è COPEO DE LLEVANT

 

Al llarg del matí també s’han celebrat els sortejos corresponents a les cinc proves especials: Gran Premi d’Egües, Gran Premi Consell de Mallorca Memorial Joan Verger, Premi Diluvi ―per a nacionals de 4 i 5 anys―, Premi Dart Hanover ―per a nacionals de 6 i més anys―, i Gran Premi Sencers i Egües.