Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal acull l’acte de lliurament del «Premi Popular d’Honor» de Cope Mallorca a S.M. la Reina Sofia

El Teatre Principal acull l’acte de lliurament del «Premi Popular d’Honor» de Cope Mallorca a S.M. la Reina Sofia

(19/03/2015)

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit a la cerimònia, que ha comptat amb la presència de nombrosos representants de les institucions de les illes

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit a l’acte de lliurament del «Premi Popular d’Honor» de Cope Mallorca a S.M. la Reina Sofia, que s’ha celebrat al Teatre Principal de Palma, coincidint amb el XXXV aniversari de la creació d’aquests guardons. L’emissora mallorquina ha volgut així reconèixer la trajectòria de fidelitat a Mallorca de la reina Sofia, juntament amb S.M. el Rei Joan Carles.

 

La cerimònia ha comptat amb l’assistència del president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá; la presidenta del Parlament, Margalida Durán; la delegada del Govern, Teresa Palmer; el batle de Palma, Mateo Isern; el bisbe de Mallorca, Xavier Salinas; així com el president i conseller delegat del Grup Cope, Fernando Giménez; el bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, i el  director de Cope Mallorca, Xavier Bonet.