Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal prorroga “Hedda Gabler” per la gran acollida de públic i crítica

El Teatre Principal prorroga “Hedda Gabler” per la gran acollida de públic i crítica

(27/05/2015)

La Sala Petita acollirà dues funcions més, el divendres 29 i el diumenge 31 de maig, a les 21 hores

El Teatre Principal de Palma ha prorrogat en dues funcions el muntatge teatral Hedda Gabler, original del dramaturg noruec Henrik Ibsen, una producció pròpia del mateix teatre, dirigida per José Martret. Aquesta obra, que es va representar a la Sala Petita fins al diumenge 24, ha rebut una extraordinària acollida per part del públic, així com també per part de la crítica, la qual cosa ha fet que es prorroguin les funcions. D’aquesta manera, Hedda Gabler romandrà en cartell divendres 29 i diumenge 31, a les 21 h.

 

L’obra compta amb Caterina Alorda, Pedro Mas, Borja Tous, Laura Pons, Santi Pons i Irene Soler, com a intèrprets, mentre que l’espai escènic és obra d’Alberto Puraenvidia. Jaume Manresa s’ha encarregat de l’espai sonor i Xesca Salvà és la responsable del disseny d’il·luminació i del vestuari. El director del muntatge és José Martret, conegut pels seus muntatges teatrals a La Casa de la Portera a Madrid.

 

Aquesta obra de teatre, que s’estrenà el 1891, narra les vivències de Hedda Gabler, un dona de personalitat molt complexa, la maldat de la qual acaba destrossant la vida dels que l’envolten i, fins i tot, la pròpia.

 

Per a Martret «es tracta d’una obra que em fascina des de que la vaig llegir, fa vint anys. És una obra que parla de l’impuls destructiu, cruel i sàdic de l’ésser humà. Tots els personatges són molt interessants, no només el de Hedda. Tots tenen coses per amagar».