Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal treu al carrer el seu lema “Tu ets Principal” per la Setmana de la Mobilitat

El Teatre Principal treu al carrer el seu lema “Tu ets Principal” per la Setmana de la Mobilitat

(16/09/2016)

El Teatre Principal treurà al carrer el seu lema “Tu ets Principal” i participar així de forma activa en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà a Palma des d’avui fins el 25 de setembre.

Al llarg de demà dissabte 17, entre les 11 i les 19 hores, aprofitant el tancament del trànsit rodat, el Teatre Principal ocuparà el carrer de la Riera, en tot el tram de davant la façana, per oferir un tast d’alguns dels espectacles que es podran veure durant la temporada.

 

En aquest tram, s’instal·laran algunes de les butaques històriques, que fins 1999 varen ocupar la platea del Teatre Principal. En aquestes butaques, el públic s’hi podrà seure per gaudir de les actuacions o per conèixer directament dels propis artistes el contingut d’alguns dels espectacles.

 

Obrirà la jornada el Cor Juvenil, que actuarà a les 11 hores, en un petit concert que es repetirà a les 12. Toni Monserrat, que el 16 de novembre acompanyarà a Tim Easton en un concert a la Sala Petita, ens avançarà alguns temes d’aquesta actuació a les 12.15 hores.

 

Inauguració de la temporada

De les 13 a les 14 hores, Pedro Sepúlveda i Mercè Casas, de Projecte Pregunta; i de les 14 a les 15 hores, Emilio Rivas i Celso Giménez, de Take a walk-Mallorca, parlaran d’aquestes dues propostes que la propera setmana es desenvoluparan a diversos indrets de Palma i amb els quals el Teatre Principal obrirà la temporada.

 

Entre les 15 i les 16 hores, Eulàlia Bergadà parlarà de Gold Dust Rush, un espectacle de dansa que es va estrenar el passat juliol al Festival Grec de Barcelona i que es representarà a la Sala Gran el 8 i 9 d’octubre.

 

A les 15.30, seran Catalina Carrasco i Gaspar Morey, els integrants de Baal Dansa, que parlaran de Crotch, un muntatge coreogràfic que es representarà a la Sala Petita el dia 1 d’octubre, dins la programació de Fira B!.

 

A partir de les 16 hores, serà el torn de Higlands Project, el jove i prometedor grup de jazz que obrirà el cicle de Concerts a la Petita el 26 d’octubre. Alguns dels seus membres explicaran directament als interessats el que faran en el concert i tocaran alguns temes.

 

Les activitats s’allargaran fins les 19 hores, amb regals i sorpreses pels participants i entre el públic interessat en la programació del Teatre Principal.