Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El vicepresident Jesús Jurado es reuneix amb representants del Grup Güell

El vicepresident Jesús Jurado es reuneix amb representants del Grup Güell

(11/01/2019)

Una trobada que ha servit per poder informar els representants de l'associació organitzadora de la Marxa de Güell a Lluc a peu que tindran el suport del Consell de Mallorca.

El vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Promoció Sociocultural, Javier Ramos han rebut avui al vicepresident del Grup Güell, Francisco Bauzà i la responsable de l'organizació de la marxa, Joana Maria Oliver per escoltar les seves necessitats i exposar de quina manera el Consell de Mallorca pot donar suport a la Marxa.

Jurado ha informat als representants de les passes que l'organització ha de dur a terme per fer la sol·licitud de la subvenció per al finançament de projectes d'animació sociocultural (oci i temps lliure, i desenvolupament comunitari) que es va fer pública al BOIB el 3 de gener i a la qual podran presentar el seu projecte i que consta d'un pressupost de 125.000 euros. També ha ofert el suport del Consell de Mallorca per tal de dissenyar el pla d’autoprotecció i suport tèncic en matèria de seguretat a les carreteres, com s'havia fet altres anys. "Crec que l'organització ha fet molt bé de posar-se en contacte amb nosaltres i de fer-ho aviat, per tal de poder garantir la viabilitat de la marxa i evitar així situacions com la de l'any passat. Per part del Consell de Mallorca donarem suport a una marxa que forma part de la nostra societat i esperem que altres administracions com l'Ajuntament de Palma s'hi sumin".

Francisco Bauzà, ha assegurat que l'associació ja té concretades reunions amb les altres administracions i amb entitats privades i que ja estan treballant perquè si sorgeixen problemes es puguin resoldre com més aviat millor i la marxa sigui una realitat.