Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els alumnes-treballadors del projecte de Garantia Juvenil "Es Murtar de Son Amer" visiten empreses del sector agroforestal

Els alumnes-treballadors del projecte de Garantia Juvenil "Es Murtar de Son Amer" visiten empreses del sector agroforestal

(02/01/2017)

L'objectiu és que coneguin quines pautes segueixen les empreses a l'hora de contractar personal i quines són les claus per mantenir el lloc de treball

El projecte de Garantia Juvenila "Es Murtar de Son Amer" ha arribat a la seva darrera fase on el principal objectiu és posar en contacte als deu alumnes-treballadors, que durant un any han participat del programa, amb empreses del sector agroforestal.
Per això, en els darrers mesos s'han duit a terme tasques d'intermediació laboral per aconseguir que les empreses coneguin el programa i els alumnes–treballadors, a més de poder rebre les seves candidatures.

Empreses com Melchor Mascaró o Edeen Jardineria han obert les seves portes als joves participants per tal de què coneguin de primera mà el funcionament del món laboral. D'aquesta manera han pogut aprendre com funciona el procés de selecció de personal, quin perfil professional és el més adient i quines són les claus de l'èxit per aconseguir i mantenir una feina. Per això, s'ha comptat amb la col•laboració de les responsables de RRHH i personal tècnic de les empreses, i amb la tècnica de suport pedagògic del projecte.

Al llarg del projecte altres empreses també han mostrat el seu interès per la formació i les feines realitzades com PPB Paisatgisme i Obra Civil, Vivers Can Juanito, C.J. Fustes i Derivats i Jardins de Tramuntana.

Per altra banda, s'ha elaborat un díptic publicitari il·lustrat amb fotografies per donar a conèixer les feines que els deu joves han duit a terme durant aquest any a la finca pública de Son Amer, seguint els objectius marcats pel programa.

El projecte "Es Murtar de Son Amer" és gestionat pel Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca amb la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).