Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions causades pel mal temps

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions causades pel mal temps

(23/10/2019)

La carretera de Selva a Mancor ha estat tallada al trànsit per un despreniment de pedres sobre la calçada.

Els Bombers de Mallorca han fet 36 actuacions entre dilluns i dimarts, durant la depressió aïllada en nivells alts (DANA) que des de l’inici de setmana afecta Mallorca. La major part de les accions s’han duit a terme a Calvià i Inca, però totes de caràcter lleu.

Les actuacions que s’han fet han estat desset esgotaments d’aigua, catorze tasques de neteja, tres sanejaments d’exteriors i edificis, i dues actuacions per esfondraments.

Així mateix, la carretera de Selva a Mancor (Ma-2114), entre els quilòmetres 0 i 2, ha estat tallada al trànsit entre les 2.45 i les 9.30 del dimecres a causa de la caiguda de pedres sobre la calçada. El trànsit ja torna a estar totalment restablert.

A la carretera que uneix Bunyola amb Orient, la Ma-2100, hi ha trànsit alternatiu a l’altura del quilòmetre 3 pel despreniment d’un mur de pedra. El servei d’emergències de carreteres també ha fet 20 actuacions més a Algaida, Andratx, Bunyola, Calvià, Esporles, Llubí, Llucmajor, Palma, Sóller i Valldemossa per altres despreniments i acumulacions d'aigua.