Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca intervenen en l’extinció de l’incendi forestal de Petra

Els Bombers de Mallorca intervenen en l’extinció de l’incendi forestal de Petra

(05/08/2015)

El Conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la Directora Insular d’Emergències, Paola Van Gent, i el cap del Servei dels Bombers de Mallorca, Santiago Rovira, s’han desplaçat fins a la zona afectada per seguir les tasques d’extinció.

Els Bombers de Mallorca han participat avui en l’extinció de l’incendi forestal declarat a Petra i que ha afectat a unes 8 hectàrees. En total, els Bombers de Mallorca han mobilitzat dos vehicles autobomba del parc d’Artà, dos vehicles de comandament i un autobomba del parc d’Inca, i dos vehicles autobomba més del parc de Manacor.

 

L’incendi de nivell 1, que s’ha detectat a les 15.48 hores, ha comptat amb la participació d’un total de 12 efectius del cos dels Bombers de Mallorca, que juntament amb membres de l’IBANAT, han donat per estabilitzat a les 18.20 hores aproximadament.

 

La Directora Insular d’Emergències, Paola Van Gent, el Conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan Font, i el cap del Servei dels Bombers de Mallorca, Santiago Rovira, s’han desplaçat fins a la zona afectada per tal de seguir les tasques d’extinció i l’evolució de l’incendi en primera persona.

 

A les tasques d’extinció hi han participat membres de l’IBANAT i dels Bombers de Mallorca, que han comptat amb el suport de la Guardia Civil, de la Direcció General d’Emergències i de Protecció Civil.