Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca participen en una jornada tècnica sobre seguretat en ports esportius

Els Bombers de Mallorca participen en una jornada tècnica sobre seguretat en ports esportius

(04/12/2015)

La jornada, organitzada pel Col·legi d'Enginyers Navals de Balears i l'Autoritat Portuària de Balears, ha comptat amb la participació del cap del Servei de Bombers del Consell de Mallorca, Santiago Rovira.

El cap del Servei de Bombers del Consell de Mallorca, Santiago Rovira, ha participat com a ponent a la jornada tècnica sobre seguretat en ports esportius, organitzada aquesta setmana per part del Col·legi d'Enginyers Navals de Balears i de l'Autoritat Portuària de Balears.

 

La ponència presentada per Rovira ha girat al voltant de l'anàlisi de la situació actual sobre normativa de protecció contra incendis en instal•lacions portuàries i en embarcacions, així com també sobre la resposta a les emergències per a incendis en embarcacions.

 

La jornada ha comptat també amb la participació de reconeguts especialistes en aquest àmbit, tant en el camp de l'enginyeria com en el de les assegurances i salvament marítim. Un nombrós públic vinculat al sector nàutic ha assistit a les jornades realitzades.