Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca rescaten a una parella alemanya de 80 anys al Port des Canonge

Els Bombers de Mallorca rescaten a una parella alemanya de 80 anys al Port des Canonge

(14/10/2015)

Durant les darreres hores i a causa de la forta pluja caiguda a la zona de Calvià, els Bombers de Mallorca han realitzat 32 sortides per incidents diversos.

Els Grup de Rescat de Muntanya dels Bombers de Mallorca va rescatar ahir vespre una parella alemanya de més de 80 anys que realitzava una excursió al Port des Canonge (Banyalbufar). La forta pluja caiguda ahir a la zona va complicar la ruta i la parella es va veure sense forces per continuar la ruta per arribar fins al Port des Canonge.

 

Membres del Grup de Rescat de Muntanya del parc de Sóller varen acudir fins a la zona per tal de traslladar en llitera a un dels membres de la parella, una dona alemanya de 81 anys.

 

Una vegada arribats al Port des Canonge amb l’ajuda dels Bombers de Mallorca, la parella no necessità atenció sanitària i actualment es troba en bon estat.

 

Per altra banda, durant les darreres hores i a causa de la forta pluja caiguda, sobretot a la zona de Calvià, els Bombers de Mallorca han atès i realitzat 32 sortides per incidents diversos, tots relacionats amb la pluja.