Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els Bombers de Mallorca rescaten un nin de 7 anys que quedà atrapat pel braç dins un conducte de filtració d’aigua d’una piscina

Els Bombers de Mallorca rescaten un nin de 7 anys que quedà atrapat pel braç dins un conducte de filtració d’aigua d’una piscina

(06/08/2015)

L’infant no sofrí cap tipus de ferida i una vegada extret del conducte de filtració d’aigua fou traslladat a l’Hospital Son Espases on es va acabar d’extreure un tros del tub de metall i PVC.

Membres dels Bombers de Mallorca del parc d’Inca rescataren ahir al capvespre un infant que quedà atrapat pel braç dins el conducte de filtració d’aigua d’una piscina privada ubicada al terme municipal de Santa Mara del Camí. Els bombers, que foren requerits per la sala d’emergències de l’112, varen haver d’utilitzar un compressor per tal d’extreure l’infant de 7 anys de dins el conducte de filtració d’aigua.

 

Una vegada extret, l’infant fou traslladat a l’Hospital Son Espases amb la finalitat d’acabar d’extreure el braç de dins el tub de metall i PVC, amb l’ajuda de serres d’arc de petites dimensions.

 

Finalment no es va haver de lamentar cap dany personal i tot quedà en un gran ensurt tant per l’infant com per els pares.