Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els nins i nines aprenen a fer margers de pedra en sec durant els actes de la Diada

Els nins i nines aprenen a fer margers de pedra en sec durant els actes de la Diada

(10/09/2016)

En l’àmbit de les jornades d’activitats d’educació ambiental celebrades avui dematí, els infants han après a fer marges amb diferents materials plàstics

Els Jardins de la Misericòrdia han estat l’escenari aquest matí de diferents activitats medi ambientals que s’han duit a terme en l’àmbit dels actes de la Diada de Mallorca 2016. Durant tres hores els nins i nines han duit a terme diferents tallers que els hi ha permès aprofundir i conèixer millor la flora, la fauna i les construccions típiques de la Serra de Tramuntana, en especial la tècnica de la pedra en sec.

 

Una de les activitats que més ha agradat és l’anomenada “Jugam a ser margers”: a través d’uns “pedres” de cartó les educadores ambiental han explicat als infants en què consisteix la tècnica de la construcció de marges de pedra i els han animat a intentar-ho ells mateixos.

 

A la paradeta també s’ha pogut veure una exposició de les espectaculars maquetes de diferents embarcacions elaborades al taller de mestres d’aixa del Consell de Mallorca.

 

Per altra banda, s’ha donat informació sobre el Consorci de la Serra de Tramuntada i sobre el projecte europeu Rando pour la culture, que, de moment,  ja està en marxa a nous municipis de l’illa i que pretén fomentar l’intercanvi cultural i creatiu entre els pobles i els senderistes.