Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els responsables de Cultura i Patrimoni del Consell i de l’Ajuntament de Palma estudien fòrmules de coordinació i col·laboració

Els responsables de Cultura i Patrimoni del Consell i de l’Ajuntament de Palma estudien fòrmules de coordinació i col·laboració

(27/08/2015)

La trobada informativa que han mantingut avui matí els responsables de totes dues institucions ha servit per compartir línies de feina i per posar damunt la taula la necessitat de crear espais de comunicació entre les diferents institucions que tenen competències en matèria cultural.

Evitar duplicitats i desenvolupar línies d’actuació coordinades. Són dos dels objectius que han compartit avui matí el director insular de Cultura, Rafel M. Creus i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll amb els responsables de cultura de l’Ajuntament de Palma: el regidor de Cultura i Patrimoni, Miquel Perelló i la directora general de l’àrea de cultura, Francisca Niell.

Tots ells han destacat les múltiples possibilitats de col·laboració existents entre les diferents institucions: Consell de Mallorca, Ajuntament de Palma i també Govern balear, a l’hora d’organitzar commemoracions tan destacades com l’Any Arxiduc Lluís Salvador i l’Any Ramon Llull. La intenció és fixar reunions de coordinació periòdiques que serveixin d’espai de reflexió i de posada en comú per evitar duplicitats i coordinar esforços en les iniciatives que les diferents institucions promoguin en l'àmbit de la cultura i del patrimoni.