Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els responsables de Desenvolupament Local visiten Alaró

Els responsables de Desenvolupament Local visiten Alaró

(29/11/2019)

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Jaume Tomàs, han visitat Alaró i s’han reunit amb el batle Llorenç Perelló i regidors de l’equip de govern. 

L’objectiu de la trobada ha estat doble: per una banda, explicar les línies d’acció del Departament amb els nous pressupostos per a 2020; per l’altra, escoltar els suggeriments dels consistoris respecte als projectes subvencionables amb el pla especial d’inversió municipal de Cooperació Local. Amb l’aprovació inicial dels nous pressupostos el passat dilluns, el Consell ha garantit 10 milions d’euros per aquesta línia d’ajuts que beneficia tots els municipis i que pretén millorar les infraestructures municipals d’arreu de Mallorca.

Precisament, els representants del Consell han pogut conèixer el projecte que l’Ajuntament d’Alaró ha presentat per ser finançat pel Pla especial d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal de 2019. Actualment, el personal de Cooperació Local està valorant la sol·licitud d’Alaró, que consisteix en la millora de l’accessibilitat i seguretat del camp de futbol 7 del poliesportiu municipal.

Tal com han explicat els representants del consistori alaroner, es vol fer una nova pavimentació de l’entorn del camp i l’adaptació dels accessos per tal d’aconseguir un recorregut totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda. A més de pavimentar, el projecte preveu la recollida d’aigües pluvials. L’ajut del Consell per aquest projecte seria de 150.000 €. 

El programa de la Direcció Insular d’Esports «Foment de l'esport mitjançant ajudes al manteniment i millora d'instal·lacions esportives públiques de Mallorca» ha concedit una subvenció de 162.456 euros a l’Ajuntament d’Alaró per dur a terme la disposició de la gespa i l’acabat d’aquest camp de futbol 7. Les actuacions culminaran amb les millores d’accessibilitat a la superfície que envolta el camp.