Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Es reforça la senyalització en el tall de l'Ma-15 en direcció Manacor

Es reforça la senyalització en el tall de l'Ma-15 en direcció Manacor

(26/09/2018)

El Departament de Territori i Infraestructura vol demanar disculpes per les incidències que es van viure durant la posada en marxa de les restriccions de trànsit aquest dimarts.

www.conselldemallorca.net

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca ha reforçat les senyalitzacions i els accessos a l'hospital de Son Llàtzer, en el tram de la carretera Ma-15 tallat des d'ahir, 25 de setembre.

Les millores consisteixen a fer més visibles les senyalitzacions que, des de la rotonda d'Agama (camí Salard, Ma-3018 amb carretera de Manacor, Ma-15), indiquen l'accés a l'hospital Son Llàtzer. A més a més, s'ha deixat només un carril d'accés al centre hospitalari perquè els conductors siguin conscients que es tracta d'una via d'ús exclusiu per accedir a Son Llàtzer. Així doncs, s'ha reforçat la zona del tall amb cartells més grans i barreres de formigó New Jersey.

Amb tot, des del Departament es vol demanar als conductors que només facin ús de l'accés a Son Llàtzer en cas de ser-ne usuaris, per no obstruir el pas dels pacients i dels serveis d'emergències.

El Departament de Territori i Infraestructures vol demanar disculpes per les incidències en les primeres hores de la interrupció de la via, i prega als conductors molta precaució en aquesta zona durant les obres, que tenen una durada prevista de 4 mesos.

Rutes alternatives
El Departament proposa tres rutes alternatives. La primera i preferent, sortint des de Palma, la que surt del camí Fondo, la via connectora (Ma-30) i després enllaça amb la carretera de Manacor (Ma-15); la segona, l'autovia de Llevant (Ma-19), sortida 6 pel Coll d'en Rabassa i enllaçar amb la Ma-30 fins a la carretera de Manacor (Ma-15). I, per acabar, l'autovia de Llevant (Ma-19), sortida 10, en direcció a Manacor i a través de la Ma-19A (camí de Can Capó) i la Ma-5013 (camí de sa Síquia), enllaçar amb la carretera de Manacor (Ma-15).

Podeu trobar més informació a i al Twitter @carreteres.