Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Esperança Mar i Miquel Mestre, guanyadors del 84è Gran Premi Nacional de Trot

Esperança Mar i Miquel Mestre, guanyadors del 84è Gran Premi Nacional de Trot

(21/05/2017)

L’egua de la quadra Peña Bonanza s’ha alçat amb la victòria a la gran clàssica del trot nacional amb un temps d’1.16’0 per davant d’Excellence i Estelada de Font.

El menador Miquel Mestre, a les regnes d’Esperança Mar, s’ha coronat avui horabaixa a l’Hipòdrom Son Pardo com a guanyador del 84è Gran Premi Nacional de Trot després d’un espectacular final de carrera. És la primera vegada que el joquei manacorí aconsegueix la victòria a la gran clàssica del trot nacional.

 

L’egua de la quadra Peña Bonanza, ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.16’0 després de superar a la mateixa línia de meta a Excellence, menada per Antoni Frontera amb un temps d’1.16’1, i a la favorita Estelada de Font, amb Emmanuel Allard com a menador i que ha finalitzat tercera a 1.16’1. La quarta plaça ha estat per un altre dels grans favorits, Enemic, conduïda per Mateu Bosch.

 

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha fet entrega del trofeu al guanyador acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata. També hi han assistit el vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, el director general d’Esports, Carles Gonyalons, i la directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó.