Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

FADES mostra el seu suport a l'IMAS en la seva tasca de protecció al menor

FADES mostra el seu suport a l'IMAS en la seva tasca de protecció al menor

(28/01/2016)

La consellera Margalida Puigserver s'ha reunit avui amb la delegada a les Balears de l'associació Familias de Acogida de España.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i la directora insular de Menors i Família, Beatriz Morales, s'han reunit avui amb la delegada a les Balears de la l'associació de Familias de Acogida de España (FADES), Xelo Hernández.

 

Margalida Puigserver ha explicat que “ha estat una reunió molt profitosa en la que hem estudiat possibles millores dels serveis de l'IMAS en matèria d'acolliment, així com la preparació d'una futura campanya conjunta de conscienciació social sobre l'acolliment permanent tant per captar noves famílies d'acollida com per explicar a la ciutadania els beneficis dels acolliments”.

 

En aquest sentit, cal recordar que des de la institució insular es fomenta l'acolliment, especialment en infants menors de 6 anys, per tal d'intentar evitar el seu ingrés a un centre de menors durant el temps en què no poden estar amb la seva familia.

 

A la finalització de la reunió la consellera s'ha mostrat molt satisfeta per com ha anat la mateixa, així com pel suport rebut per part de FADES a la tasca dificil i complicada que es duu a terme des de l'IMAS com a entitat competent en matèria de protecció al menor a Mallorca.