Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Finalitzen els Joves Qualificats que han treballat al Consell de Mallorca i IMAS

Finalitzen els Joves Qualificats que han treballat al Consell de Mallorca i IMAS

(19/07/2018)

Des del passat mes de desembre, un total de 48 treballadors i treballadores han desenvolupat la seva feina a diferents departaments del Consell i 15 a l'IMAS

El programa  SOIB JOVE - Qualificats entitats locals ha estat impulsat per l’administració autonòmica, finançat amb fons del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), del Servei Públic d’ Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Els treballadors i les treballadores que van començar a fer feina el mes de desembre al Consell de Mallorca i al IMAS a través del programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS han finalitzat les seves tasques a la institució.

Un total de 48 joves als departaments de Desenvolupament Local, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Patrimoni, Cultura i Esports i 15 a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), de perfils professionals molt variats, han treballat desenvolupant diferents projectes. Tots han dut a terme obres o serveis d'interès general i social, és a dir, no han realitzat tasques estructurals de l'administració.

Els treballadors i les treballadores eren persones inscrites com a demandats desocupades, majors de 18 anys i menors de 30, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i en possessió d’un títol universitai o formació professional de grau superior acreditada, sense o poca experiència laboral prèvia en la seva formació.