Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Garrido visita els punts conflictius de les carreteres de Maria de la Salut

Garrido visita els punts conflictius de les carreteres de Maria de la Salut

(19/05/2017)

La consellera Mercedes Garrido s’ha reunit amb el batle de Maria de la Salut i altres regidors per parlar dels punts conflictius de les carreteres que passen pel terme municipal. Els tècnics dels Consell analitzaran les actuacions que s’hi poden dur a terme.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat fins a Maria de la Salut per reunir-se amb el batle, Biel Mas, i altres regidors de l’equip de govern municipal. Per part del Consell, també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, i el coordinador en cap de Carreteres. 

Durant la trobada, el batle de Maria ha exposat els punts amb més accidentabilitat que hi ha a les carreteres que passen pel terme municipal. A continuació, s’han desplaçat fins a aquests punts per analitzar les solucions que es podrien aportar. 

Un dels indrets que s’han visitat és la cruïlla entre la carretera Petra-Santa Margalida (Ma-3340) i la que des d’aquesta arriba a Maria de la Salut (Ma-3520). Aquesta intersecció és un dels punts perillosos pel nombre de cotxes que passen i, com que és un tram molt recte, els vehicles van a més velocitat.

Per altra banda, també s’han visitat dinstints punts de la carretera Sineu-Maria de la Salut (Ma-3520), on hi ha algunes corbes amb perillositat i, al principi de la via, un tram més estret. A partir d’ara, els tècnics de la institució insular analitzaran quines són les solucions més viables a dur-hi a terme.