Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Gran actuació de la coral de la Llar Avinguda Argentina de l'IMAS

Gran actuació de la coral de la Llar Avinguda Argentina de l'IMAS

(25/11/2015)

El vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i la directora insular d’Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, assistiren al concert que aquest centre de la institució insular celebrà ahir.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) Javier de Juan, i la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, assistiren ahir horabaixa al concert de la coral d'Avinguda Argentina, formada per persones majors d'aquest centre per a la gent gran gestionat per l'IMAS.

 

Durant l'acte, de Juan i Fullana varen estar acompanyats per la directora del centre,  Maria Teresa de Ruz, i varen aprofitar per saludar a tots els assistents i escoltar les seves propostes i  inquietuts.


A més de la Llar Avinguda Argentina, cal recordar que des de l'IMAS es gestionen directament la Llar Reina Sofia (Palma), la Llar de Manacor, la Llar de Felanitx i la Llar de Llucmajor, totes elles amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu de les persones majors de 60 anys amb diferents tallers com el de pintura, coral, gimnàstica, ceràmica...