Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Hats&Horses omplirà l'hipòdrom Son Pardo de moda i cavalls

Hats&Horses omplirà l'hipòdrom Son Pardo de moda i cavalls

(24/10/2019)

La primera edició del la festa d'inspiració anglesa se celebrarà el dissabte 26 d'octubre a l'hipòdrom Son Pardo

La primera edició de la festa Hats&Horses, que se celebrarà el dissabte 26 d'octubre, ha esta presentada avui matí a l'hipòdrom Son Pardo, instal·lacions que seran l'escenari de l'esdeveniment d’inspiració anglesa.

L'acte ha estat presidit pel conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, acompanyat pel president de la Federación Hípica de les Illes Balears, Gerardo Ortega; el seu homònim de la Federació Espanyola de Carreres al Trot, Joan Llabata; i l'organitzadora de l'esdeveniment, Ariadna Vilalta.

El conseller de Turisme ha destacat la col·laboració del Departament amb aquesta iniciativa, des de la coorganització dels actes i el patrocini amb l'objectiu de promocionar l'Illa de Mallorca.

També ha destacat els beneficis que suposa organitzar actes promocionals d'aquest tipus, ja que suposen un valor afegit no sols a les activitats habituals de l'hipòdrom, convertint Son Pardo en un lloc de referència hípica i social, sinó que promocionen la indústria hípica, clau per al sector primari de Mallorca.

A més, la repercussió mediàtica internacional i l'afluència de públic forani d'alt poder adquisitiu és ideal per a la promoció turística de Mallorca, contribuint a la desesacionalització del turisme. En conseqüència, la Marca “Mallorca” té impacte a l'estat espanyol i a Europa, com s'ha demostrat a anteriors edicions celebrades a l'Illa de Menorca.

Hats&Horses és una festa d'inspiració anglesa, emulant la famosa festa dels capells d'Ascot, que unifica cavalls, moda, gastronomia, societat, celebrities i cavalls en unes instal·lacions, les de Son Pardo, reconegudes dins l'àmbit europeu. La data triada s'ha fet coincidir amb el final de les obres de la pista polivalent, element que permetrà la interacció entre les diverses modalitats hípiques.

Hats&Horses serà la primera de moltes activitats orientades a obrir l’hipòdrom a la ciutadania, per això els responsables de les entitats organitzadores han convidat tots els residents a Mallorca a venir dissabte a l’hipòdrom a gaudir d’una festa diferent.

L’hipòdrom obrirà les portes a les 10.30 h, iniciant-se les activitats hípiques a les 11 h i donarà per conclosa la jornada a les 19.15 h. aproximadament.