Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Highlands Project obri el cicle Concerts a la Petita del Teatre Principal

Highlands Project obri el cicle Concerts a la Petita del Teatre Principal

(25/10/2016)

El Teatre Principal inaugurarà demà dimecres el cicle de Concerts a la Petita amb l’actuació de Highlands Project, un jove grup que ha fet de la fusió la seva senya d’identitat.

Highlands Project és una formació que compta amb Sergio Llopis (teclats), Pep Garau (trompeta i flugelhorn), Toni Ríos (saxo tenor), Xema Borràs (trombó), Joan Colom (guitarra), Jordi Tugores (guitarra), Juanjo Amengual (baix), Pep Lluís Garcia (percussió) i Teo Salvà (bateria).

 

Des de la seva creació el 2013, aquest grup, sempre amb el jazz com a bandera, ha fet un recorregut per diversos estils com el soul, el funk, o el rythm & blues. I des de llavors no ha deixat de rebre elogis del públic i de la crítica especialitzada.

 

Fins ara, Highlands Project ha publicat tres treballs discogràfics, Suspirs, Skalanes i Live it Alquimia Records. Precisament, Skalanes es va col·locar en una setmana com el segon disc de jazz més venut dins tot el territori de l’Estat espanyol.

 

El concert tindrà lloc a la Sala Petita, començarà a les 20 hores i el preu de l’entrada és de 15 euros.

 

La següent cita del cicle Concerts a la Petita serà el dimecres 16 de novembre amb l’actuació de Tim Easton & Toni Monserrat, seguirà Donallop el 29 de novembre, i el tancarà Oso Leone amb dos concerts, el 20 i el 21 de desembre.