Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Joan Font assisteix a les trobades de les societats de caçadors de Montuïri i Maria de la Salut

Joan Font assisteix a les trobades de les societats de caçadors de Montuïri i Maria de la Salut

(31/08/2015)

El conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, ha assistit als actes organitzats aquest cap de setmana per les societats de caçadors de Maria de la Salut i Montuïri.

Joan Font, conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, ha assistit durant aquest cap de setmana al dinar de germanor organitzat per la Societat de Caçadors de Montuïri amb motiu de la Diada de Caça de les festes patronals de Sant Bartomeu 2015.

 

A l’acte també hi han assistit el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, i el batle de Montuïri, Joan Verger, i el president de la Federació de Caça, Jaume Ripoll.

 

Durant l’acte, al qual hi varen assistir més de 150 persones i que ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el conseller Joan Font va voler destacar la gran tasca que duen a terme les societats de caçadors de la nostra illa.

 

Per altra banda, Joan Font també va assistir a la trobada de germanor organitzada per la Societat de Caçadors de Maria de la Salut.