Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Joan Font inaugura les jornades “Règim jurídic de les subvencions a l'administració local: novetats en el control intern"

Joan Font inaugura les jornades “Règim jurídic de les subvencions a l'administració local: novetats en el control intern"

(27/09/2018)

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha inaugurat les jornades “Règim jurídic de les subvencions a l’Administració Local: Novetats en el control intern”. L'acte s'ha celebrat a la sala d'actes del Centre d'Informació i Educació Ambiental de TIRME. "Dins el Pla de Formació del Departament de Desenvolupament Local, hem cregut convenient i necessari incloure aquest any la celebració d'aquestes jornades, amb l'objecte de l'estudi dels aspectes teòrics i pràctics de la Llei General de Subvencions i el seu reglament, actualitzat amb les importants novetats del Reglament de control intern RD 424/2018", afirma Font.


Durant dos dies es tractara aspectes del règim jurídic de les subvencions a l’administració local i les seves novetats en el control intern, analitzant els procediments per a la justificació de les subvencions i quines actuacions hauria de realitzar l’administració concedent.


"També es donarà resposta als requeriments normatius d’actualitat, per a la millora de l'exercici professional dels nostres ajuntaments, amb especial atenció a aquells funcionaris amb escala d’habilitació nacional que tenen les funcions del control econòmic financer", conclou Joan Font.

A l'acte hi han assistit dos ponents amb una llarga experiència com a docents en nombroses jornades, seminaris i congressos dedicats a la gestió financera.

  • La Sra. Eva Mota Sanchez (Viceinterventora de l'Ajuntament de Chiclana de la Frontera, Cadis)
  • El Sr. José Vicente Calvo del Castillo (Interventor General de l’Ajuntament de Ferrol)
  • I per a la jornada de demà, la Sra. Eva Donoso Atienza (Vocal Assessora de la Subdirecció general d’estudis i finançament de les Entitats Locals)