Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Joan Font ofereix infrastructura i suport tècnic al SOIB per tal de fomentar els projectes d’ocupació i formació entre els ajuntaments

Joan Font ofereix infrastructura i suport tècnic al SOIB per tal de fomentar els projectes d’ocupació i formació entre els ajuntaments

(27/08/2015)

El conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, s’ha reunit avui amb el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern, Iago Negueruela, per tal d’establir ponts de col·laboració i facilitar la tasca dels ajuntaments de l’illa.

Joan Font, conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, s’ha reunit avui amb el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, per tal d’oferir al Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) la infrastructura del Consell, tècnica i logística, per tal de fomentar els projectes d’ocupació i formació entre els ajuntaments de Mallorca davant les properes convocatòries que treurà el SOIB.

 

El conseller Joan Font ha manifestat que “la intenció de Departament de Desenvolupament Local del Consell és la d’impulsar i facilitar la gestió de qualsevol tipus de projectes, especialment els que generin ocupació com per exemple els tallers d’ocupació, entre els ajuntaments de la nostra illa”. Font ha remarcat la importància que tenen pel nou equip de govern del Departament de Desenvolupament Local els projectes de formació i ocupació.

 

En aquest sentit, Font ha assegurat que “l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca ha de ser l’eina de debat dels projectes que es duran a terme, al mateix temps que ha de servir per canalitzar i facilitar la gestió dels mateixos”.

 

Finalment, el conseller de Desenvolupament Local del Consell ha reivindicat la figura de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) com a figura clau per tal de que els ajuntaments més petits i amb menys recursos puguin gestionar aquests i altres projectes.