Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Jornada de formació per a l’ocupació audiovisual

Jornada de formació per a l’ocupació audiovisual

(18/12/2019)


El Consell de Mallorca (a través de la Mallorca Film Commission) i l'Ajuntament de Palma (a través de PalmaActiva) han organitzat aquesta setmana una jornada sobre formació per a fer feina al sector audiovisual. L’objectiu de la jornada era donar a conèixer les oportunitats laborals dins els sector audiovisual a totes les persones que cerquin oportunitats en aquest àmbit laboral en creixement.

A la jornada han participat: 
·UIB/LADAT – Sergio Camacho, subdirector de LADAT Studios.
·CESAG – Ignacio Bergillos, cap d’estudis de Comunicació Audiovisual i Núria Barahona, professora del departament de Ciències de la Comunicació.
·CEF, Escuela de Artes Audiovisuales – Miguel Ángel Santander, director.
 UOC – Sílvia Sivera, professora dels estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació, directora del Màster Universitari en Estratègia i Creativitat en Publicitat.
·MN STUDIOS – Martín Nigro, director.
·TINGLAO PRODUCCIONES – Demetrio Naranjo, productor executiu.


La Mallorca Film Commission (MFC), inscrita a la Fundació Mallorca Turisme del Consell insular, és una entitat creada amb l’objectiu d’optimitzar la promoció turística de Mallorca facilitant la realització de projectes audiovisuals a professionals i empresses i estimulant i consolidant la industria audiovisual mallorquina.

Per la seva banda, Palma Film Office, que depèn de PalmaActiva, és un servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.