Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’Ajuntament de Ses Salines accepta el projecte de la carretera Ses Salines-Colònia de Sant Jordi

L’Ajuntament de Ses Salines accepta el projecte de la carretera Ses Salines-Colònia de Sant Jordi

(24/11/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha visitat l’Ajuntament de Ses Salines per presentar el projecte de la carretera Ma-6100, Ses Salines-Colònia de Sant Jordi.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido s’ha reunit amb el batle de Ses Salines, Bernat Roig, i altres regidors de l’Ajuntament per presentar el projecte de millora de la carretera Ma-6100, Ses Salines-Colònia de Sant Jordi. Per part del Consell, també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i el secretari tècnic del departament, Jaume Colom.

El projecte inclou un passeig per a vianants, de 2 metres d’amplària, que connectarà els dos nuclis urbans. A més, la vorera serà més ample perquè els ciclistes puguin transitar-hi amb més seguretat. D’aquesta manera, s’aprofiten les zones d’expropiació per dedicar més espais per als vianants i als ciclistes.

El batle i la resta de regidors han mostrat la seva satisfacció amb el projecte de millora. En aquest sentit, han remarcat que l’ampliació d’aquesta via és una demanda històrica per part dels veïnats de la Colònia de Sant Jordi i del nucli de Ses Salines.

Actualment, el projecte es troba a l’espera de l’avaluació d’impacte ambiental per la Comissió Balear de Medi Ambient. A continuació, hi haurà un termini d’exposició pública de 30 dies per les expropiacions i, finalment, es durà a aprovació definitiva del Ple del Consell.

La consellera Garrido s’ha compromès a exposar el projecte als veïnats de Ses Salines i de la Colònia de Sant Jordi perquè estiguin ben informats de la millora que es durà a terme a la via.  Aquesta trobada es realitzarà una vegada ja es tengui l’avaluació d’impacte ambiental.