Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’equip de govern del Consell es reuneix a Son Amer per elaborar el seu pla de mandat

L’equip de govern del Consell es reuneix a Son Amer per elaborar el seu pla de mandat

(10/11/2015)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat "la bona sintonia, preparació i ganes de treballar de tot l’equip de govern del Consell per fer de Mallorca l’illa que mereixen els mallorquins i mallorquines”.

El refugi de muntanya de Son Amer, a Lluc, ha estat avui l’escenari de la trobada de tots els membres de l’equip de govern del Consell de Mallorca amb l’objectiu d’elaborar el pla de mandat de la màxima institució insular.

 

El president de Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha destacat "la bona sintonia, preparació i ganes de treballar de tot l’equip de govern del Consell per fer de Mallorca la illa que mereixen els mallorquins i mallorquines”, al mateix temps que ha agraït a tot l’equip la predisposició a l’hora de tirar endavant els objectius proposats.

 

Durant la trobada també s’ha acordat posar en marxa reunions de coordinació de les diferents direccions insulars per tal d’intercanviar experiències entre els departaments del Consell. Aquestes reunions estaran basades en cinc eixos fonamentals i transversals del govern de la institució insular: transparència, participació ciutadana, igualtat, transferències de competències, i modernització.