Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’hipòdrom de Son Pardo consolida el trot mallorquí a nivell internacional

L’hipòdrom de Son Pardo consolida el trot mallorquí a nivell internacional

(01/10/2017)

L’hipòdrom de Son Pardo, que el Consell de Mallorca gestiona a través de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), s’ha convertit novament en tot un referente europeu. La celebració del X “Grand Prix des Baléares”, ha tornat a situar les instal·lacions mallorquines en el punt de mira internacional.

L’hipòdrom de Son Pardo consolida el trot mallorquí a nivell internacional.L’hipòdrom de Son Pardo, que el Consell de Mallorca gestiona a través de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), s’ha convertit novament en tot un referente europeu. La celebració del X “Grand Prix des Baléares”, ha tornat a situar les instal·lacions mallorquines en el punt de mira internacional. Es tracta d’una de les cinc grans curses del tour europeu del trotador francès que organitza la federació francesa.

El Grand Prix des Baléares esdevé la segona cursa més important de l’any,. Al Gran Premi Nacional, que té lloc cada més de maig i reparteix 60.000 euros, el segueix el Grand Prix des Baléares amb 50.000. El guanyador se n’emporta 23.000; el segon, 11.000 i el tercer, 6.500. En aquesta edición el gran protagonista ha estat el cavall “Trebol” que ha rebut l’homenatge de l’afició. Biel Pou i Trebol han escrit les pàgines més brillants del trot balear. El menador mallorquí torna a França i Trebol viurà a Ciutadella i correrà a Torre del Ram, on va debutar el 2009.