Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS adequarà el menjador de la Llar d'Ancians a les noves necessitats dels seus usuaris

L’IMAS adequarà el menjador de la Llar d'Ancians a les noves necessitats dels seus usuaris

(10/08/2016)

La consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, ha firmat avui el projecte inicial d'unes obres que serviran per crear un espai multifuncional on s'hi ubicaran les consultes dels diferents professionals (metge, fisioterapeuta i infermeria) amb l'objectiu de millorar la coordinació entre els professionals i l'atenció als residents.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el seu vicepresident, Javier de Juan, han firmat avui el projecte de reforma de la zona del menjador de la Llar d'Ancians. Amb aquesta signatura s'inicia el procés de licitació d'aquest projecte que, juntament amb la reforma integral del pavelló C, augmentarà la qualitat de vida de les persones majors que resideixen en aquest centre de gent gran de l'IMAS, així com també l'atenció rebuda.

 

L'objectiu d'aquesta obra és el de redistribuir la zona de l'actual menjador de la Llar d'Ancians per tal de crear un espai multifuncional on s'hi puguin ubicar les consultes dels diferents professionals (metge, fisioterapeuta, infermera...) i, d'aquesta manera, millorar la coordinació entre ells i facilitar a l'usuari les seves visites als professionals.

 

En aquest sentit, a dia d'avui els diferents professionals que atenen els residents de la Llar d'Ancians tenen les seves consultes als diferents pavellons de la residència, fet que suposa que per a una consulta múltiple l'usuari es veu obligat a anar d'un indret a un altre de la residència. Amb aquest projecte s'ubicaran totes en un sol punt accessible per a totes les persones majors que viuen a la Llar d'Ancians.

 

Per la seva part, la consellera Margalida Puigserver ha manifestat que "la millora de les instal·lacions de les residències del Consell de Mallorca són un dels eixos prioritaris de l'IMAS per tal d'assegurar el benestar i l'atenció a les persones dependents de la nostra illa". Puigserver ha finalitzat assegurant que "en aquesta línia de feina seguirem treballant durant aquesta legislatura".

 

Aquesta no es l'única millora prevista en aquest centre durant aquesta legislatura ja que també es durà a terme una reforma interior de l'edifici C, la qual ja es troba en procés d'adjudicació, que permetrà adequar les instal·lacions de la Llar d'Ancians a les necessitats de les persones majors en situació de dependència i que suposarà la creació de 60 noves places per a persones dependents.