Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS atorga més de 145 mil euros d'ajudes a entitats de serveis socials

L'IMAS atorga més de 145 mil euros d'ajudes a entitats de serveis socials

(05/12/2015)

Ho ha fet en el marc de la convocatòria d'ajudes econòmiques per a la realització d'activitats o projectes en aquest àmbit.

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha atorgat aquest 2015 un total de 145.442,47 € en la convocatòria d'ajudes econòmiques a entitats que duen a terme activitats en matèria de serveis socials i que es va publicar al BOIB a finals de maig de 2015.

 

En total s'han presentat 22 sol·licituds per aquesta convocatòria i se n'han aprovat 20. Concretament, se subvencionen projectes o activitats que hagin realitzat a Mallorca les entitats i associacions sense ànim de lucre i que s’enquadrin dins les següents actuacions:

 

- Activitats de caràcter preventiu, d’informació, d’atenció i de suport social, psicològic i emocional a les persones afectades per situacions que generen vulnerabilitat, dependència, risc d’aïllament, discriminació, marginació i exclusió social.

 

- Activitats d’inserció, rehabilitació i integració sociolaboral de persones i/o col·lectius amb dificultats socials, més desfavorits i/o exclosos socialment; així com actuacions que complementin programes d’assistència, inserció i reinserció social de l’IMAS i/o dels serveis socials d’atenció primària que es gestionin des de l’àmbit municipal.

 

Quedaven excloses de la convocatòria les entitats que rebien una subvenció nominativa o un contracte o concert per part de l’IMAS. Igualment, la quantitat màxima que es podia concedir per projecte és de 15.000 euros i cada entitat sol·licitant en podia presentar-ne un de sol.

 

De les 20 sol·licituds aprovades, 16 corresponien a activitats d'inserció, rehabilitació i integració socio-laboral i 4 a activitats de caràcter preventiu, d'informació, d'atenció i de suport social, psicològic i emocional.