Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS celebra el V Encontre del Voluntariat

L'IMAS celebra el V Encontre del Voluntariat

(05/12/2018)

La sala de l'Aljub, del Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard, ha acollit avui la celebració del V Encontre del Voluntariat, coincidint amb el dia internacional del voluntari. Una festa que s'organitza cada any des de la institució i que serveix per reconèixer la tasca que duen a terme els voluntaris de l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan han estat els encarregats d'inaugurar aquesta trobada, que ha comptat amb l'assistència de la majoria dels 180 voluntaris que treballen de forma desinteressada en les llars i residències de l'IMAS.

La jornada, a més de ser un agraïment a la tasca que duen a terme des del col·lectiu de voluntaris, ha servit també per donar a conèixer les diferents activitats que s'han duit a terme en el darrer any, així com la presentació d'algunes experiències que han posat en marxa els voluntaris a la Llar d'Ancians, La Bonanova i la residència de Felanitx.

Així mateix, s'ha projectat un recull d'imatges amb un resum dels dos darrers anys del servei de voluntariat de l'IMAS i s'ha reconegut la tasca de la persona voluntària més major i les persones amb més anys de col·laboració com a voluntaris de l'IMAS.