Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS destina 516.000 € en ajudes econòmiques per a les entitats que duen a terme activitats en l’àmbit dels serveis socials

L’IMAS destina 516.000 € en ajudes econòmiques per a les entitats que duen a terme activitats en l’àmbit dels serveis socials

(30/11/2021)

La convocatòria s’ha publicat aquest dissabte i les sol·licituds es poden presentar fins el dia 21 de desembre.

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) ha obert una convocatòria pública d’ajudes econòmiques per a entitats que han duit terme activitats en matèria de serveis socials. El pressupost de la convocatòria és de 516.000 € i l’objectiu és subvencionar les iniciatives que les associacions sense ànim de lucre hagin dut a terme entre el dia 1 de gener i el dia 31 de desembre de 2020.

La convocatòria es va publicar en el BOIB del dissabte dia 27 de novembre i totes les entitats i associacions interessades a sol·licitar la subvenció tenen temps fins el proper dia 21 de desembre. D’acord amb la convocatòria, són objecte de subvenció els projectes i activitats que puguin enquadrar-se en algun d’aquests supòsits:

  • Activitats de caràcter preventiu, d’informació, d’atenció i de suport social, psicològic i emocional a persones afectades per situacions que generen vulnerabilitat, dependència, risc d’aïllament, discriminació, marginació i exclusió social.
  • Activitats d’inserció, rehabilitació i integració sociolaboral de persones i/o col·lectius amb dificultats socials, més desfavorits i/o excloses socialment, així com actuacions que complementin programes d’assistència, inserció i reinserció social de l’IMAS.

Cada entitat sol·licitant podrà presentar un únic projecte, que no podrà excedir els 60.000 €, si bé la quantitat màxima subvencionable és de 40.000 €.

Podeu trobar més informació d’aquesta convocatòria fent clic aquí.