Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS destina 600.000€ per ajudes a les famílies afectades per les tempestes del passat octubre

L'IMAS destina 600.000€ per ajudes a les famílies afectades per les tempestes del passat octubre

(09/11/2018)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular d'Inclusió Social, Teresa Vallespir, s'han reunit avui amb representants dels municipis que es varen veure afectats per les inundacions del passat mes d'octubre (Sant Llorenç; Artà, Capdepera, Son Servera i Manacor), per informar-los sobre la convocatòria d'ajudes dirigida a la població afectada per aquestes inundacions. 

En concret l'IMAS destinarà fins a 600.000€ per tal d'atendre les necessitats de les famílies afectades, que encara no han estat cobertes per les ajudes concedides anteriorment per altres administracions. En aquest sentit, les ajudes, es podran destinar a petits electrodomèstics, roba de casa, manteniment de la llar, mobiliari de dormitori, cuina o bany, eines de bricolatge, deshumidificadors, despeses d'aigua i electricitat, instal·lacions elèctriques o de llanterneria i pròtesis i ortopèdia. 

Per tal d'agilitar la tramitació i concessió de les ajudes, des de l'IMAS es posarà en marxa una oficina d'atenció al ciutadà, que s'ubicarà a les dependències dels serveis socials municipals, on treballarà un equip de 8 treballadores socials i 2 auxiliars administratius, sota la direcció d'una coordinadora. L'equip estarà adscrit a la secció de Suport Tècnic Municipal de l'IMAS i s'encarregarà d'analitzar i valorar les pèrdues ocasionades per les inundacions. 

Les sol·licituds es podran presentar a partir de la publicació de la resolució corresponent.