Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS duu a terme una jornada de feina amb els municipis per consensuar els Plans Municipals sobre Drogues

L'IMAS duu a terme una jornada de feina amb els municipis per consensuar els Plans Municipals sobre Drogues

(14/06/2017)

Durant la trobada es tractà la implantació de mesures preventives i la campanya sobre l'alcohol a les festes d'estiu 2017.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver tancà la jornada de treball que tengué lloc el passat divendres a la sala d'actes de l'IMAS amb regidors i tècnics dels diferents municipis de Mallorca.

 

La trobada, organitzada per la secció de Prevenció Comunitària de l'IMAS, comptà també amb l'assistència de la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas i va servir per continuar el treball iniciat en la primera jornada, que tengué lloc el mes de febrer d'aquest mateix any.

 

En aquesta segona reunió la feina es centrà, principalment, en consensuar les mesures preventives de control de l'oferta, així com en les recomanacions per a les festes populars de l'estiu 2017, amb l'objectiu de reduir el consum d'alcohol i drogues i conscienciar dels riscs que aquestes conductes provoquen.

 

Tal i com explicà Puigserver “l'objectiu de l'IMAS mitjançant aquestes jornades és el d'aconseguir -abans del juny del 2018- tenir els plans municipals de tots els municipis ja elaborats per poder tenir una visió unificada a tota l'Illa”.

 

La secció de Prevenció Comunitària de l'IMAS organitza aquestes jornades de feina amb batles, regidors i tècnics municipals dels diferents àmbits relacionats amb el col·lectiu de joves (serveis socials, joventut, cultura i policia) per tal d'establir les bases dels Plans Municipals sobre Drogues que configuraran la Cartera de serveis bàsica i comú a tots els plans municipals de cara al futur Pla sobre drogodependències i altres addiccions de Mallorca.