Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS es reuneix amb l'Ajuntament de Deià per recollir les seves necessitats en matèria de serveis socials

L'IMAS es reuneix amb l'Ajuntament de Deià per recollir les seves necessitats en matèria de serveis socials

(26/01/2016)

A falta d'una darrera reunió s'han mantingut trobades amb tots els municipis de l'Illa i ja es treballa per donar resposta a les demandes plantejades per cada ajuntament.

La directora insular d'Inclusió Social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, juntament amb la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, s'han reunit aquest matí amb la batlessa de Deià, Magdalena López, i la treballadora social de Deià i Fornalutx, Sílvia Rodríguez, per tal de recollir les necessitats d'aquest municipi en matèria de serveis socials.

 

A falta d'una darrera reunió amb l'Ajuntament de Felanitx, l'equip directiu de l'IMAS s'ha reunit amb la totalitat dels municipis de l'illa, en el marc de les trobades iniciades a començament d'aquesta legislatura amb la intenció de recollir les necessitats individuals de cada poble.

 

Aquestes reunions són una de les prioritats de l'equip directiu de l'IMAS, ja que, mitjançant aquesta sèrie d'encontres amb els diferents municipis de l'Illa, es pot analitzar l'estat dels serveis socials de cada un d'ells i quines són les seves necessitats de cara al futur. En aquest sentit, des de l'IMAS ja es treballa per intentar donar resposta a les demandes plantejades pels diferents ajuntaments.