Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’IMAS reuneix a 27 famílies Cangur a Capdepera

L’IMAS reuneix a 27 famílies Cangur a Capdepera

(27/10/2015)

Els responsables de l'àrea de Menors de l'IMAS, agraïren a les famílies la seva implicació en l'acolliment temporals de menors desprotegits

Un total de 27 famílies d'arreu de Mallorca s'han reunit aquest passat cap de setmana a l'hotel Diamant de Cala Rajada (Capdepera) en una trobada de Famílies Cangur, organitzada per la secció d'Acolliments de l'àrea de Menors de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

La consellera electa, Apol·lònia Miralles i la directora insular de Menors, Beatriz Morales, es desplaçaren fins a Cala Rajada per agrair personalment la tasca que duen a terme aquestes famílies, que formen part del programa d'acolliment familiar temporal de l'IMAS.

Així mateix, Miralles anuncià que la intenció de l'equip directiu de l'IMAS és la de potenciar el programes d'acolliment familiar, i demanà la participació de les famílies per “millorar els programes d'acolliment familiar i les polítiques d'atenció a la infància i a la família en general”.

Les famílies participants en la trobada pogueren gaudir de diferents activitats, tant d'oci com informatives, entre les qu destacaren una taula rodona per explicar la nova llei de protecció al menor o diverses sortides i excursions per la zona.

Dins el programa de Famílies Cangur es duen a terme acolliments familiars temporals, amb família aliena, amb una durada determinada i amb infants generalment menors de sis anys, que tenen possibilitats de tornar amb la seva família biològica.