Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La 23a edició de la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia torna a la normalitat

La 23a edició de la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia torna a la normalitat

(07/07/2022)

Aquest cicle, impulsat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, centrarà l’edició de 2022 a recuperar aforaments i els espais de trobada per a joves i professionals

La Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol, arriba a la 23a edició amb la voluntat de tornar a la normalitat prepandèmica. Aquest festival d’arts escèniques se celebra cada any i destaca pel caràcter multidisciplinari, familiar, participatiu i comunitari.

Avui s’ha presentat l’esdeveniment d’aquest 2022 al Centre Cultural la Misericòrdia, ja que la Mostra rep el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. Hi han assistit la vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets; el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort; la regidora de Cultura de Santa Eugènia, Maria Magdalena Guàrdia, i els directors de la mostra, Mateu Canyelles i Gràcia Moragues.

Aquesta edició se centra en la recuperació de moltes activitats que havien quedat suspeses les dues edicions passades a causa de la pandèmia. Això vol dir reprendre la Quarterada teatral (el plat fort de la Mostra), es normalitzen els aforaments dels espectacles i es recupera el programa de cases d’acollida. Així mateix torna el programa «La mostra jove»,  el retrobament amb la creació comunitària, reapareixen els tallers participatius i els diferents col·lectius i associacions del poble tornen a poder col·laborar en la Mostra.

La Mostra obrirà la porta el dijous 28 de juliol amb Teatre de barra i la instal·lació col·lectiva «Nocturna». L’endemà, el divendres 29 de juliol, tindrà lloc el contacontes i taller Viatge al món de n’Aina.

El gruix de l’edició de 2022 arribarà el dissabte 30 de juliol, amb el taller familiar de percussió i dansa Fent tribu i amb l’esperada Quarterada teatral. Per aquest espai hi passaran els Mumusic Circus amb «Minigolf»; els xeremiers de Santa Eugènia; McGon’Day; els Elelei, amb «A cegues»; Lotta&Stina, amb «Just an ordinary day» i «The Legend» d’El Gran Dimitri.  

També tindrà lloc la Mossegada teatral a diferents bars del poble, amb els darrers espectacles ja avançada la nit de dissabte com Las Couchers i Musicartlight.

Les entrades ja es poden comprar en línia en la plataforma ticketib.com i, de manera presencial, a partir de l’11 de juliol a l’Ajuntament de Santa Eugènia.

La Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia és un festival consolidat que, després d’una llarga trajectòria de 23 edicions, fa palès l’interès i la transcendència cultural, artística i social tant en l'àmbit local, insular, estatal i internacional.