Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La campanya No i punt! del Consell de Mallorca serà present a les Festes des Vermar de Binissalem

La campanya No i punt! del Consell de Mallorca serà present a les Festes des Vermar de Binissalem

(22/09/2017)

La campanya No i punt impulsada per la direcció Insular d'Igualtat pretén sensibilitzar i oferir un punt d'informació i d'atenció sobre agressions sexistes a les festes de Mallorca

L'Ajuntament de Binissalem posarà en marxa la Campanya No i Punt!, impulsada per la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca durant les Festes des Vermar. Aquest dissabte, es col·locarà una taula informativa al centre del poble per donar a conèixer aquesta iniciativa que s’està duent a terme als municipis amb l’objectiu de prevenir les agressions sexistes i sexuals a les festes.

                                                       

A més, l’agent d’igualtat del Consell de Mallorca ha impartit dos tallers per al personal tècnic de l’Ajuntament, les regidories i la població que s’hi ha volgut implicar. Per l’altra banda, la iniciativa Mallorca Lliure d’Agressions sexistes i sexuals «No i punt!» també ha arribat als instituts del municipi de Binissalem. Ahir es va fer la presentació per a tot l’alumnat d’ESO i de batxillerat, aproximadament, sis-cents persones.