Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La campanya Repensem Mallorca continua recorrent l'illa

La campanya Repensem Mallorca continua recorrent l'illa

(26/01/2016)

La campanya de participació ciutadana Repensem Mallorca ha continuat enguany el recorregut per l'illa que ja va iniciar en el 2015. Durant la jornada d'avui el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, juntament amb Jaume Alzamora i Paola Torres, directors insulars de Participació i d'Emergències, respectivament, han visitat els municipis de Mancor de la Vall, Búger i Binissalem per presentar-hi la campanya i convidar totes les entitats i les associacions locals a participar-hi.

A Mancor, els membres de la institució insular s'han reunit amb el batle Guillem Villalonga i els regidors. Durant la trobada, el conseller Font ha explicat els criteris en què es basa el seu departament per atorgar les subvencions i de quina manera el Consell pot fer feina per als municipis. Entre altres qüestions, han parlat de la situació dels hidrants al municipi i, a més, la corporació municipal ha mostrat la preocupació per la situació dels camins publics i per altres àrees rellevants, com els serveis socials. Al llarg de la visita també ha tingut lloc una trobada amb una desena d'associacions i entitats socials dels àmbits de la segona i la tercera edats, de l'esport i de la cultura.

 

D'altra banda, la comitiva insular ha visitat el municipi de Búger, on la batlessa, Liniu Siquier, i la resta de regidors de l'Ajuntament els han rebut. La batlesa ha agraït la visita dels membres del Consell i ha exposat les necessitats més importants que té avui el municipi. Després, el president del Consell s'ha reunit al Casal de Cultura amb una vintena d'associacions de Búger per donar-los a conèixer la campanya de participació ciutadana amb la finalitat de construir entre totes i tots una illa millor. 

 

Finalment, els representants de la institució insular han acabat la visita d'avui a Binissalem, on, continuant la dinàmica de la campanya de Repensem Mallorca, s'han reunit, en primer lloc, amb els membres del consistori, amb els quals han parlat de les mancances i les necessitats que té el municipi, i, després, amb representants d'una vintena d'associacions, els quals han exposat al president i a la resta de membres de la institució les demandes de millora que creuen necessàries per al municipi.

 

Cal recordar que, fruit de la campanya Repensem Mallorca, al principi del mes de gener es va dur a terme l'audiència pública, on Un total de 23 representants d’entitats, a més de 8 persones a títol individual, varen poder dirigir les seves demandes i suggeriments als responsables polítics de tots els departaments del Consell amb l’objectiu de fer-lo més  participatiu, així com també d’acostar-lo a la ciutadania.